Dag 03: 1e Paasdag

Het was vannacht best wel koud in de caravan. Het is nog geen 8:30 uur als Marijke gaat douchen en ik met Charlie een wandeling door het bos ga maken. De buurman naast ons vraagt of wij ook sinds gisteren geen stroom hebben? Blijkt dat het hele laantje waar wij aan staan, sinds gisteravond geen stroom te hebben gehad Verraste emoticon. En wij dachten nog wel dat het aan ons plekje, met nummer 13 lag Knipogende emoticon.

Voordat we de camping afgaan, komen we langs het “tenntenveldje” en daar staan de nodige De Waardtenten; blijft een prachtig gezicht.

IMG_3820

IMG_3821IMG_3822

IMG_3824

Terwijl wij verder lopen, laat zelfs het zonnetje zich even zien en dat maakt het alleen maar aangenamer, terwijl het qua temperatuur natuurlijk niet echt uitmaakt, daarvoor zal de zon toch echt langer moeten schijnen Verhitte emoticon.

IMG_3829

IMG_3825IMG_3834

IMG_3831

Nadat ik het bestelde brood bij de receptie heb opgehaald, kunnen we gezellig ontbijten. De stroom werkt ondertussen ook weer gewoon.

Het is ondertussen gaan regenen en dat gecombineerd met een temperatuur van nog geen 10º Celsius, maakt dat we in de caravan blijven zitten. Ik doe de kachel aan en omdat de ringverwarming niet lijkt te werken, controleer ik de buizen en dan blijkt dat bij de hoofdaansluiting, waar een haakse bocht is aangesloten, de pijp voor meer dan de helft te zijn afgesloten, waardoor de warmte alleen maar uit de kachel komt en niet uit de ring onder de banken Verraste emoticon. Nadat ik dit verholpen heb, wordt het snel aangenaam in de caravan.

Voordat we gaan lunchen, gaan we eerst nog een flinke wandeling met Charlie maken, maar natuurlijk gaat het juist op dat moment regenen Bedroefde emoticon. Gelukkig is een slimme meid en dat is Marijke, op de toekomst voorbereid en worden de regenjacks weer eens uit de kast gehaald Knipogende emoticon.

IMG_3838IMG_3839

De middag brengen we noodgedwongen in de caravan door. We lezen wat, luisteren naar muziek en ik maak het verslag van gisteren in orde, waarna we rond 16:30 uur weer met Charlie naar het bos gaan voor een wandeling.

IMG_3841IMG_3842

IMG_3847IMG_3845

Ik loop om 17:00 uur even naar de receptie om het verslag te kunnen uploaden en kan dan nog net de start van de GP van Bahrein meepikken.

René stuurt ondertussen een appje of we komen borrelen en als we hun voortent binnen komen, is Danjel al druk bezig met het maken van allerlei Kroatische hapjes. Marijke krijgt Thijs op schoot en die is nog net zo vrolijk als de laatste keer dat we hem zagen.

IMG_3853        IMG_3854

IMG_3855

De borrelhapjes alleen al, zijn voor Marijke en mij eigenlijk al genoeg, maar er komt ook nog een volledige maaltijd, bestaande uit kip Madras, met boontjes en rijst en chef Danjel laat zich wederom van zijn beste kant zien.

IMG_3858

Het smaakt allemaal erg lekker. Het is ondertussen 21:00 uur en Marijke moet haar medicatie nog innemen, dus wij nemen voor vandaag afscheid.

In de caravan drinken we nog een kopje koffie en kijken we een serie en gaan uiteindelijk om 23:00 uur slapen.

Het was deze 1e Paasdag kouder dan het afgelopen kerstmis was, maar warmte zit in de relaties die je hebt, de omgeving en het moment.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dag 03 en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s