Dag 05: Harskamperdennen

Vandaag zijn we wat vroeger uit de veren en zo loop ik al om 7:45 uur met Charlie buiten; het heeft vannacht gevroren Verraste emoticon.

IMG_3917IMG_3921

IMG_3920

IMG_3923IMG_3922

Na het ontbijt moet ik gewoon aan het werk, maar dat gaat met de huidige hulpmiddelen zoals telefoon met bluetooth oortje en laptop met dongel probleemloos. Voordat je het weet is het bijna 14:00 uur en gaan we met Charlie een stukje lopen.

IMG_3925

Omdat Marijke donderdag 2 afspraken heeft in Rotterdam, voor bloedafname en eventuele chemo in de Daniël den Hoed kliniek en naar de oogarts in het Erasmus MC en de temperatuur nou niet is om over naar huis te schrijven, hebben we besloten om morgen in plaats van vrijdag al naar huis te gaan.

We gaan in het dorp even naar de bakker om verse broodjes te halen voor vanmiddag, morgenochtend en voor morgen in de auto. Daarnaast nemen we 2 overheerlijke appelgebakjes mee voor vanavond bij de koffie.

IMG_3928

Als ik bij de plaatselijke caravan- en camperdealer een gasfles wil omruilen, word ik doorverwezen naar het Shell tankstation, waar we zojuist getankt hebben Verraste emoticon.

We bezoeken nog even de Plus-markt, die inmiddels behoorlijk verbouwd is, terwijl er daarnaast een enorme parkeerplaats is bijgekomen.

IMG_3929IMG_3931

Nadat ik de gasfles heb omgeruild, rijden we terug naar de camping, waar ik de rest van de middag verder ga met werken.

Om 17:00 uur gaan we wederom het bos in om met Charlie een stuk te wandelen.

IMG_3932IMG_3934

We gaan op deze laatste avond gezellig met  Vera en Rene borrelen en dat is weer ouderwets gezellig.

IMG_3935IMG_3936

IMG_3941

Rene heeft nog wat foto’s van 2002, toen we samen met Vera haar ouders op vakantie waren in het Limburgse Noorbeek en in Italië; wat een jonge koppies Knipogende emoticon.

IMG_3939IMG_3944

Om 20:00 uur nemen Vera en Rene vast afscheid en omdat wij tegenwoordig niet meer zo veel eten en net diverse hapjes bij de borrel hebben gegeten, slaan we het avondeten over en gaan we, na een sanitaire stop gelijk aan de koffie.

IMG_3946IMG_3945

Al met al was het vandaag weer een geweldige dag.

Dit bericht werd geplaatst in Dag 05. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s